Υλικά
Μερίδες: 4-5
- 500 γρ. σπαγκέτι
- 2 ματσάκια σπαράγγια, καθαρισμένα (κόβουμε και πετάμε 2 εκ. από τη βάση των σπαραγγιών και στη συνέχεια «ξεφλουδίζουμε» τα 4-5 εκ. της βάσης του στελέχους για να απομακρύνουμε τις ενοχλητικές ίνες, φροντίζοντας να αφήσουμε ανέπαφες τις ευαίσθητες κορυφές)
- 2-3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 60 ml κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σούπας «φυλλαράκια» άνηθου, ψιλοκομμένα
- ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 150 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.