Μακαρονάδα με σπαράγγια

Σπαράγγια, κεφαλοτύρι, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού συναντιούνται σε μια ανοιξιάτικη σπαγκετάδα που μας κάνει να γλείφουμε τα δάχτυλά μας

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-5

  •  500 γρ. σπαγκέτι
  •  2 ματσάκια σπαράγγια, καθαρισμένα (κόβουμε και πετάμε 2 εκ. από τη βάση των σπαραγγιών και στη συνέχεια «ξεφλουδίζουμε» τα 4-5 εκ. της βάσης του στελέχους για να απομακρύνουμε τις ενοχλητικές ίνες, φροντίζοντας να αφήσουμε ανέπαφες τις ευαίσθητες κορυφές)
  •  2-3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  •  60 ml κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  2 κουτ. σούπας «φυλλαράκια» άνηθου, ψιλοκομμένα
  •  ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  150 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή