11 σάντουιτς που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας φτιάχνουν τη μέρα

11 σάντουιτς που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας φτιάχνουν τη μέρα

Ένα σάντουιτς την ημέρα όλοι το θέλουμε. Είτε για πρωινό, είτε για σνακ, αυτά τα σάντουιτς μας κρατάνε χορτάτους και εξάπτουν τη φαντασία μας, αφού βασίζονται σε αγαπημένα αλλά όχι συνηθισμένα υλικά.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σάντουιτς δεν φτιάχνουμε μόνο με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα. Υπάρχουν τόσα εκλεκτά ελληνικά υλικά που είναι κρίμα να μην τα απολαμβάνουμε. Γι αυτό ζητήσαμε από τους σεφ του Γαστρονόμου να μας φτιάξουν τα πιο πρωτότυπα, ασυνήθιστα και νόστιμα σάντουιτς που μπορούν να φανταστούν ώστε να μην είναι κάθε μέρα ίδια με την προηγούμενη.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να προμηθευτούμε τα υλικά με τα οποία θα τα φτιάξουμε και να αφιερώσουμε ένα τέταρτο κάθε μέρα. Έτσι, θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό σνακ την ημέρα, που θα μας χαρίζει πέρα από πλούσια γεύση και την ικανοποίηση του καινούργιου, του μοναδικού. Εκμεταλλευόμαστε τα ελληνικά προϊόντα κάθε τόπου της χώρας μας και φτιάχνουμε γρήγορα και εύκολα τα πιο νόστιμα σάντουιτς που όλοι θα ζηλέψουν!

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή