Είστε σίγουροι ότι ξέρετε να βράζετε ζυμαρικά;

Είστε σίγουροι ότι ξέρετε να βράζετε ζυμαρικά;

Ο Λούκα Πισκάτσι λύνει όλες τις απορίες μας για το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρωμαίος Λούκα Πισκάτσι, ο μισελενάτος επικεφαλής σεφ του Pelagos Four Seasons Astir Palace Hotel της Βουλιαγμένης, ετοιμάζοντας μία μερίδα σπαγγέτι, λύνει όλες τις απορίες μας για το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών. Στο τέλος, τα λαδώνει, τα πασπαλίζει με μπόλικη παρμεζάνα και έχει έτοιμο ένα πιάτο φαΐ – η απλούστερη συνταγή!

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT