Ο Luka Piscazzi μάς φτιάχνει 3 μακαρονάδες που δεν έχεις ξανακούσει

Ο Luka Piscazzi μάς φτιάχνει 3 μακαρονάδες που δεν έχεις ξανακούσει

Ο Luca Piscazzi μάς έφτιαξε τρεις συνταγές-αφανείς ήρωες της ιταλικής γαστρονομίας και μας κέρδισε με την πρώτη πιρουνιά. Γιατί αυτά που ξέρει ο αστεράτος Ρωμαίος σεφ δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσοι ξέρουν τα spaghetti con colatura di alici, τα rigatoni con la pajata και την pasta e patate con provola; Έλάχιστοι, πέρα από τους Αμαλφιτάνους, τους Ρωμαίους και τους Ναπολιτάνους αντιστοίχως, και μαζί με αυτούς σίγουρα και ο Luca Piscazzi.

Ο επικεφαλής σεφ του εστιατορίου Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel της Βουλιαγμένης, το οποίο επί θητείας του απέσπασε ένα αστέρι Michelin, έχει γεννηθεί στη Ρώμη κι έχει εκπαιδευτεί στις κουζίνες του κόσμου.

Μαγειρεύει κοσμοπολίτικα, είναι διαβασμένος και έμπειρος, μα προπάντων είναι ένας άξιος πρεσβευτής της κουζίνας της πατρίδας του, την οποία γνωρίζει σε βάθος και έχει την ικανότητα να την αποστάζει στα πιάτα του, όσο παγκόσμιο κι αν είναι το περιεχόμενό τους. Μαγειρεύει συναρπαστικά και μαζί με την ομάδα του Pelagos έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο ολοκληρωμένες fine dining εμπειρίες στην Αθήνα. Ένα από τα πιο εμβληματικά signature πιάτα που σερβίρουν είναι τα πολυτελή κρύα σπαγκέτι με χαβιάρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT