Κανελόνια με σπέσιαλ κιμά και μπεσαμέλ

Κανελόνια με σπέσιαλ κιμά και μπεσαμέλ

Ο ζωμός λαχανικών και η μελετημένη αναλογία των υλικών αναβαθμίζουν την κλασική συνταγή

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  • 500 γρ. κανελόνια
  •  300 ml σπιτικός ζωμός λαχανικών
  •  800 γρ. μοσχαρίσια ελιά, περασμένη από τη μηχανή του κιμά μόνο μία φορά
  • 100 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
  •  2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
  •   200 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα στον πολυκόφτη
  •  2 μέτρια κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ
  •   1 καρότο, χοντροτριμμένο
  •  100 ml κόκκινο κρασί ξηρό
  •  1 φύλλο δάφνης
  •  150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  •  50 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  •   1 δόση μπεσαμέλ (βλ. συνταγή λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ)

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT