Υλικά
Μερίδες: 6-8
- 500 γρ. λαζάνια
- λίγο βούτυρο για το ταψί
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από ελιά ή σπάλα
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε μικρά καρέ
- 1 κλωνάρι σέλερι, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε μικρούς κύβους
- 420 γρ. (1 κονσέρβα) ολόκληρα ντοματάκια, με τα υγρά τους, ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας πελτές διαλυμένος σε 400 ml ζεστό νερό
- 2 δαφνόφυλλα
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr