Μπιφτέκια κοτόπουλου στη σχάρα, με ντομάτα και πικάντικη σάλτσα

Μπιφτέκια κοτόπουλου στη σχάρα, με ντομάτα και πικάντικη σάλτσα

Ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια από κιμά κοτόπουλου που ταιριάζουν ιδανικά με sweet chili σάλτσα. Μια εύκολη συνταγή με απλά υλικά και γρήγορη εκτέλεση

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 8

  • 1 κιλό κιμάς από μπούτι κοτόπουλου
  •   250 γρ. κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
  •   250 γρ. ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς κόρα, μουλιασμένο σε λίγο γάλα και καλά στυμμένο
  •  3 κουτ. σούπας φρέσκια ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη στον πολυκόφτη
  •  2 κουτ. σούπας sweet chili sauce*
  •  2 αυγά
  •  40 ml χυμός λεμονιού (ή όσο λεμόνι μάς αρέσει)
  •  1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή
  •  τα φύλλα από 1/4 μάτσο φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
  •  70 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT