Να αγιάσουν τα χεράκια αυτού που σκέφτηκε να βάλει αλάτι στα γλυκά. Είναι η καλύτερη ζαχαροπλαστική ιδέα στα παγκόσμια χρονικά, αμέσως μετά την ανακάλυψη της σοκολάτας. Μιλάμε για win win συνδυασμό, ακραία νόστιμο, όπου τα δύο υλικά λειτουργούν αμφότερα ως ενισχυτικά γεύσης το ένα για το άλλο. Όταν δε το αλάτι συνδυάζεται με πικρόγλυκη καραμέλα το αποτέλεσμα είναι στα όρια του εθιστικού, όπως ακριβώς και οι παρακάτω εκδοχές γλυκών που μας στοιχειώνουν και βασανίζουν τη σκέψη μας μέχρι να έρθει η επόμενη φορά που θα τα ξαναγευτούμε.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Γαστρονόμο