Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για το τεύχος του Γαστρονόμου «Στα καφενεία της Κρήτης» βρεθήκαμε στο Καφενείον του Κώστα στον Σίβα. Ο ιδιοκτήτης μας τράταρε δικό του μυρωδάτο λικέρ «λιμονίνα» και μας έδωσε τη συνταγή του.
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το λικέρ «λιμονίνα», σε ένα μεγάλο γυάλινο δοχείο ή σε μπουκάλι με μεγάλο στόμιο βάζουμε τη ρακή, τον φλοιό λεμονιού και τα φύλλα.
- Τα αφήνουμε για τουλάχιστον 3 μήνες.
- Στραγγίζουμε τη ρακή και πετάμε τα φύλλα και τη φλούδα…
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr