Απ’ την Οαχάκα ως τη Μανίλα: Γεύσεις του κόσμου στα νέα εστιατόρια της Αθήνας

Απ’ την Οαχάκα ως τη Μανίλα: Γεύσεις του κόσμου στα νέα εστιατόρια της Αθήνας

Κόκορας al pastor, cevapi με ψάρι ή μήπως ένα δροσερό chirashi; Στα εστιατόρια που ανοίγουν τον τελευταίο καιρό στην πόλη βρίσκουμε όλο και περισσότερες, όλο και πιο συναρπαστικές γεύσεις από τις κουζίνες του κόσμου

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τάκος ζουμερά, φορτωμένα με χοιρινό που έχει σιγομαγειρευτεί για 12 ώρες στον ξυλόφουρνο, ή φιλιππινέζικο μπάρμπεκιου με μαριναρισμένα καλαμάκια, κατακόκκινα απ’ το αννάτο; Κόκορας al pastor, cevapi με ψάρι ή μήπως σούπα mami; Στα εστιατόρια που ανοίγουν τον τελευταίο καιρό στην πόλη βρίσκουμε όλο και περισσότερες, όλο και πιο συναρπαστικές γεύσεις από τις κουζίνες του κόσμου. Διάφορες γωνιές του χάρτη εκπροσωπούνται πλέον στην Αθήνα και μια βόλτα εκεί έξω μπορεί να σε βγάλει από το Μεξικό μέχρι τις Φιλιππίνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT