Μουχλαμάς (ποντιακή «στραπατσάδα» με κιμά)

Μουχλαμάς (ποντιακή «στραπατσάδα» με κιμά)

Το βούτυρο δίνει μια ωραία και γεμάτη γεύση σε αυτή τη ποντιακή στραπατσάδα αλλά αν θέλετε πιο ελαφρύ αποτέλεσμα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ελαιόλαδο

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  • 250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα
  •   1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
  •   3 ώριμες ντομάτες, χοντροτριμμένες
  •   6 αυγά
  •   1 δαφνόφυλλο
  •   1 κουτ. σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο, ή 1/2 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο
  •   1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο
  •   2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδος (ή ελαιόλαδο)
  •   αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT