Υλικά
Μερίδες: 4
- 250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
- 3 ώριμες ντομάτες, χοντροτριμμένες
- 6 αυγά
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο, ή 1/2 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδος (ή ελαιόλαδο)
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο