Μπισκοτογλυκό με παγωτό, φουντούκια και κράκερ

Μπισκοτογλυκό με παγωτό, φουντούκια και κράκερ

Ενας κορμός κατάψυξης με έτοιμο παγωτό της επιλογής σας, υπέροχη γεύση φουντουκιού και βερίκοκου και κρατσανιστή υφή από τα κράκερ

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία:

  1. Για να φτιάξουμε το μπισκοτογλυκό με παγωτό, φουντούκια και κράκερ αρχικά καλύπτουμε με μεμβράνη μια μεγάλη μακρόστενη φόρμα κέικ, αφήνοντάς τις άκρες της να κρέμονται προς τα έξω.
  2. Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη.
  3. Ψήνουμε τα φουντούκια στους 160°C για 10 λεπτά.
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα σπάμε σε χοντρά κομμάτια.
  5. Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
  6. Χτυπάμε τη μαρμελάδα στο μπλέντερ, για να τη μαλακώσουμε και να διαλύσουμε τυχόν κομμάτια φρούτου.
  7. Την αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και την ανακατεύουμε με τη μισή από τη σαντιγί. 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή