Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι

Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι

Το αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό μπορούμε αντί για φύλλο κρούστας να το φτιάξουμε με τραγανό φύλλο κανταΐφι και να το γεμίσουμε με μια ρουστίκ κρέμα-όνειρο

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρουστίκ κρέμα της γέμισης οφείλει την ιδιαίτερη νοστιμιά της στο γάλα, ένα μείγμα γίδινου και πρόβειου ή σκέτο γίδινο. Μπορούμε να το φτιάξουμε και με γάλα αγελαδινό, πλήρες και καλής ποιότητας, προσθέτοντας στη γέμιση 60 γρ. αιγοπρόβειο βούτυρο από βάζο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή