«Ένα ζουμερό ροδάκινο ξεπλυμένο στη θάλασσα είναι το γλυκό που απαιτεί το ελληνικό καλοκαίρι. Έχει την ίδια αναζωογονητική επίδραση στο σώμα με ένα ποτήρι κρύο νερό. Επίσης αυτό το ροδάκινο που το ξεπλένετε στη θάλασσα πριν το φάτε, μετά το μπάνιο είναι πιο γλυκό καθώς έρχεται στη γλώσσα, μαζί με τη ζουμερή του σάρκα και μια αλμυρή σταγόνα θάλασσας» έγραφε η αείμνηστη Εύη Βουτσινά, για το ροδάκινο στον Γαστρονόμο.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο