Ροδάκινο: 25 πρωτότυπες συνταγές για αλμυρά και γλυκά πιάτα

Ροδάκινο: 25 πρωτότυπες συνταγές για αλμυρά και γλυκά πιάτα

Το ροδάκινο σε 25 φανταστικές, καλοκαιρινές συνταγές για μαρμελάδες, smoothies, τάρτες μέχρι τσάτνεϊ, σαλάτες και μαγειρευτά.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ένα ζουμερό ροδάκινο ξεπλυμένο στη θάλασσα είναι το γλυκό που απαιτεί το ελληνικό καλοκαίρι. Έχει την ίδια αναζωογονητική επίδραση στο σώμα με ένα ποτήρι κρύο νερό. Επίσης αυτό το ροδάκινο που το ξεπλένετε στη θάλασσα πριν το φάτε, μετά το μπάνιο είναι πιο γλυκό καθώς έρχεται στη γλώσσα, μαζί με τη ζουμερή του σάρκα και μια αλμυρή σταγόνα θάλασσας» έγραφε η αείμνηστη Εύη Βουτσινά, για το ροδάκινο στον Γαστρονόμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή