Κέφαλοι στην κατσαρόλα, από τη Λευκάδα

Κέφαλοι στην κατσαρόλα, από τη Λευκάδα

Με λευκαδίτικη συνταγή φτιάχνουμε στράδια ή αλλιώς κέφαλους στην κατσαρόλα, μαγειρεμένους με ντομάτα, κρεμμύδι και κυδωνάτες πατάτες

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-6

  • 1,5 κιλό κέφαλοι, καθαρισμένοι και κομμένοι σε χοντρές φέτες, πάχους περίπου 5 εκ.
  •   2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •   1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
  •   800 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες, με το ζουμί τους
  •   120 ml ελαιόλαδο
  •   αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρόνομο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT