Κως: Η γαστρονομική άνοδος του νησιού σε 10 στάσεις

Κως: Η γαστρονομική άνοδος του νησιού σε 10 στάσεις

Η Κως χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει την εστιατορική της σκηνή και προσφέρει αξιόλογες επιλογές για όλα τα γούστα

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κως την τελευταία δεκαετία βρίσκεται σε έναν αργό, πλην ορατό, μετασχηματισμό του τουριστικού της μοντέλου, όπου τα ξενοδοχεία-εργοστάσια με πλήρη διατροφή (all-inclusive) σταδιακά αναβαθμίζονται, ενώ ανοίγουν και μπουτίκ ξενοδοχεία πόλης. Αυτή η στροφή στη διαμονή, που συμπληρώνεται από βίλες και δωμάτια για βραχυχρόνια ενοικίαση, προσελκύει και διαφορετικού τύπου επισκέπτες με υψηλές απαιτήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή