Αρχαιολογικό Μουσείο: Εξι νόστιμες στάσεις στη νέα πιάτσα

Αρχαιολογικό Μουσείο: Εξι νόστιμες στάσεις στη νέα πιάτσα

Πρώτα μουσείο και μετά φαγητό ή ποτό; Ιδανικό πλάνο

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Αρχαιολογικό Μουσείο είναι προορισμός από μόνος του, αλλά τι πιο ωραίο μετά από την επίσκεψη μια στάση για νόστιμο brunch, μαγειρευτό φαγητό με εποχικά προϊόντα, craft μπίρες, καλοψημένα μπέργκερ ή ιδιαίτερα κρασιά από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα; Σε μια περιοχή που μέχρι πρόσφατα δεν είχε κάτι ενδιαφέρον για ποτό ή φαγητό έχουν αρχίσει να ανοίγουν μαγαζιά και να της πάλι δίνουν ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή