Σαρακοστή: Τι πίνουμε με τα λαδερά και τα όσπρια και τι με τα θαλασσινά;

Σαρακοστή: Τι πίνουμε με τα λαδερά και τα όσπρια και τι με τα θαλασσινά;

Οrange από Μοσχάτο και παλαιωμένο τσίπουρο, Μαυροφίλερο και τσικουδιά: ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει κρασιά και αποστάγματα που συνοδεύουν ιδανικά τις βασικές κατηγορίες φαγητών της νηστείας

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κρασί θα ανοίξουμε όταν το μενού έχει όσπρια; Ποιο απόσταγμα ταιριάζει με θαλασσινά και τι θα πίναμε με ένα λαδερό πιάτο; Οι βασικές κατηγορίες φαγητών της νηστείας και οι… πνευματώδεις φίλοι τους.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT