Το γιουβέτσι του Πέσκια, με μαριναρισμένο, σιγοψημένο αρνί γάλακτος και κασέρι

Το γιουβέτσι του Πέσκια, με μαριναρισμένο, σιγοψημένο αρνί γάλακτος και κασέρι

Τέτοιο γιουβέτσι δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει. Το αρνί μαρινάρεται, αργοψήνεται, ξεψαχνίζεται και ύστερα προστίθεται στο κριθαράκι. Μια μπελαλίδικη συνταγή που αξίζει εκατό τοις εκατό τον κόπο

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σ’ αυτή τη συνταγή του Χριστόφορου Πέσκια, το αρνί μπαίνει στο τέλος στο γιουβέτσι, και μαζί με μερικά ιδιαίτερα υλικά, όπως ο φρέσκος κόλιανδρος και οι καυτερές πιπερίτσες, μας δίνουν μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Τον κόλιανδρο μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε με μαϊντανό, ενώ το καυτερό το ρυθμίζουμε αναλόγως.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή