Σπαγγέτι alla gricia

Λιγότερο διάσημη συγγενής της καρμπονάρα αλλά εξίσου λαχταριστή, αυτή η μακαρονάδα, ονόματι σπαγγέτι alla gricia, φτιάχνεται με γκουαντσιάλε, πεκορίνο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε σπαγγέτι alla gricia, αρχικά ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το γκουαντσιάλε.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT