Για να φτιάξουμε σπαγγέτι alla gricia, αρχικά ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το γκουαντσιάλε.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο
Λιγότερο διάσημη συγγενής της καρμπονάρα αλλά εξίσου λαχταριστή, αυτή η μακαρονάδα, ονόματι σπαγγέτι alla gricia, φτιάχνεται με γκουαντσιάλε, πεκορίνο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για να φτιάξουμε σπαγγέτι alla gricia, αρχικά ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το γκουαντσιάλε.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο