Θυμίζει το αρνάκι ψημένο στις κληματόβεργες το αρνάκι που μας έφτιαξε ο Εβρίτης σεφ Γιώργος Χρυσανίδης. Μόνο που εδώ τη θέση τους παίρνουν οι κουκουδιές, δηλαδή τα χλωρά, λεπτά κλαδιά από κορομηλιά που απλώνονται στο ταψί σαν πλέγμα, για να ακουμπήσει πάνω τους το κρέας, δίνοντάς του πολύ ξεχωριστή μυρωδιά και γεύση. Αν δεν βρούμε κλαριά κορομηλιάς, παραγγέλνουμε εγκαίρως από παραγωγό της λαϊκής να μας φέρει κληματόβεργες – ψήνουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά το γευστικό αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, αν και εξίσου νοστιμότατο.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο