Νέα από το super market

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δροσιστικός κόκκινος χυμός

Με τη χαρακτηριστική ελαφριά πικράδα του ροδιού, δροσιστικός και υγιεινός είναι ο χυμός (ροδιού φυσικά) «ρόδιον» από τη Thessa στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν έχει συντηρητικά και πρόσθετα σάκχαρα, διαθέτει δε και… «τίτλους», καθώς παράγεται με την επιστημονική υποστήριξη των ΑΠΘ, ΑΤΕΙΘ και ΕΛΓΟ Δήμητρα. Εγώ τον προτιμώ με πολλά παγάκια και 2-3 σταγόνες λεμονιού, που του προσδίδουν ξεχωριστή γεύση.

Στα περισσότερα σούπερ μάρκετ

Λευκός τόνος σε βαζάκι

Υπάρχει και ο συσκευασμένος με λάδι, αλλά τον προτιμώ με νερό. Ο λευκός τόνος Αλοννήσου alelma στο γυάλινο βάζο παράγεται από την οικοτεχνία Αναγνώστου και Καλογιάννη στην Αλόννησο (εννοείται) χωρίς συντηρητικά και ήταν το τέλειο «κερασάκι» στην τεράστια μαρουλοσαλάτα με άνηθο και κρεμμυδάκι που ετοίμασα. Η ιδιαίτερη γεύση του τη συμπλήρωσε ιδανικά.

Στα σούπερ μάρκετ ΑΒ και Θανόπουλος, καθώς και σε καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα.

Εξαιρετικά εκ Καβάλας

Λεπτεπίλεπτα (μοιάζουν κάπως με τις άγριες αβρωνιές) και πεντανόστιμα, με μια πιπεράτη χροιά στη γεύση τους, τα καβαλιώτικα σπαράγγια που βρήκα στον Σκλαβενίτη είναι τόσο ντελικάτα και φρέσκα, που δεν χρειάστηκε να ξεφλουδίσω το στέλεχός τους, παρά μόνο να κόψω λίγο από τη βάση τους. Δοκιμάστε τα σοτέ με λίγο λάδι, σκέτα, σε μακαρονάδες ή σε ομελέτες.

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης – Άγγελος Ρέντουλας

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή