Σεφ, πού τρώτε;

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημοφιλής σεφ Ντίνα Νικολάου τρώει πεϊνιρλί στον Λιάκο στο Ιλιον και ψωνίζει κρεατικά από τον Γεωργιάδη στο Πικέρμι.  

• Για σουβλάκι πάω στη Βόνιτσα στον Ν. Κόσμο (Ηλία Ηλιού 91, Τ/210-90.22.500). Εχουν εξαιρετικό τυλιχτό με γύρο από αρνί.

• Ο Λιάκος στο Ιλιον (Φιλοκτήτου 73, Τ/210-26.33.407) φτιάχνει εδώ και 35 χρόνια πεϊνιρλί με χειροποίητη ζύμη, ποιοτικά τυριά και αλλαντικά.

• Ιταλική κουζίνα απολαμβάνω στο Dal Professore (Αγ. Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι, Τ/Τ/210-61.09.988). Ο σεφ Νίκος Δημητροκάλης είναι εξαιρετικός γνώστης της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας.  

• Θαυμάσια πίτσα, με νόστιμη και τραγανή ζύμη, φρέσκα λαχανικά, ελληνικά τυριά και αλλαντικά και τολμηρούς συνδυασμούς φτιάχνει το Margherita Pizza Artigianale (Λ. Κηφισίας 363, Ν. Ερυθραία, Τ/211-40.81.132).

• Για ψάρια και ψαρομεζέδες πηγαίνω στο Ιώδιο στο Π. Φάληρο (Λ. Αχιλλέως 119Β, Τ/210-98.84.258).

• Το αγαπημένο μου έθνικ εστιατόριο είναι το Pantera Negra του Δημήτρη Κατριβέση, του γκουρού της περουβιανής κουζίνας (Καλογριώνη 6, Πλάκα, Τ/213-03.64.214).

• Ενα εστιατόριο όπου θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα είναι η Cookoovaya (Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Τ/210-72.35.005). Μεγάλη μου αδυναμία το φαγκρί ταρτάρ, ο κατσικίσιος γύρος, το μεδούλι σε φρυγανισμένο ψωμί.

• Ποιοτικά κρεατικά αγοράζω από τον Γεωργιάδη στο Πικέρμι (Λ. Μαραθώνος 82, Τ/210-60.3 9.870). Είναι μάστορας στις κοπές – πράγμα σπάνιο.

• Προϊόντα από μικρούς Ελληνες παραγωγούς ψωνίζω στο Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής (Σοφοκλέους 1, Τ/2103628738).

• Για νοστιμότατα γλυκά και τούρτες πολυώροφες, αληθινές, πηγαίνω στο Desserts (Θησέως 22, Μαρούσι, Τ/210-80.29.324).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή