ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο

ston-anoixiatiko-gastronomo-2189067

Κυκλοφορεί την Κυριακή 14/05 με την Καθημερινή!

ston-anoixiatiko-gastronomo0

Αφιέρωμα: Κυριακάτικο brunch με αυγά
Ποσέ, μάτια ή στραπατσάδα; Πρωτότυπες συνταγές για πρωινό ή μεσημεριανό… ποτέ πριν το brunch δεν ήταν τόσο συναρπαστικό! Στη φωτό: αυγά μάτια με απάκι και μπόλικο δυόσμο.


ston-anoixiatiko-gastronomo2

Ταξίδι στις γεύσεις της Μεσσηνίας
Ανακαλύπτουμε την τοπική κουζίνα μέσα από τα προϊοντα, τους παραγωγούς, τις αυθεντικές νοστιμιές της περιοχής.


ston-anoixiatiko-gastronomo4

Αφιέρωμα: Ασιατικό κοτόπουλο
Satay, sweet and sour, teriyaki και άλλες διάσημες εξωτικές συνταγές για κοτόπουλο στο τηγάνι, την κατσαρόλα και τον φούρνο.


ston-anoixiatiko-gastronomo6

Μενού με γεύσεις ισπανικές
Μαδριλένικη tosta με κρεμμύδι, κατσικίσιο τυρί και αντζούγιες, salmorejo (κρύα ντοματόσουπα) από την Cordoba, σαλάτα με σπαράγγια, βερίκοκα τουρσί και jamοn ibérico de bellota, Arroz socarrat (η καμένη παέγια της Valencia) δια χειρός του σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου και της ομάδας του.


ston-anoixiatiko-gastronomo8

Καθημερινή κουζίνα
Απλά υλικά, απλή μαγειρική. Στη φωτό: πολίτικα σουτζουκάκια με παπαρδέλες.


ston-anoixiatiko-gastronomo10

Δροσερές σαλάτες με φρούτα
Σαλάτα με αβοκάντο, φράουλες, ζαμπόν και πικάντικο κασέρι Ξάνθης, και άλλοι αναπάντεχοι συνδυασμοί φρούτων με αλλαντικά, τυριά και τις ανοιξιάτικες πρασινάδες.


ston-anoixiatiko-gastronomo12

Τοστ στο πι & φι!
Πρωτότυπη νοστιμιά με λίγα υλικά και πολλή φαντασία. Στη φωτό: τοστ με μετσοβόνε και καραμελωμένα κρεμμύδια.


ston-anoixiatiko-gastronomo14

Στο ζαχαροπλαστείο με τον Στέλιο Παρλιάρο
Από αυτό το τεύχος ο μαιτρ της ζαχαροπλαστικής θα μοιράζεται μαζί μας τις νέες, πρωτότυπες συνταγές του. Στη φωτό: ψητό τσίζκεϊκ με φράουλες και φιστίκι Αιγίνης.


 Μαζί δώρο, το Ευρετήριο Συνταγών των τευχών της περασμένης χρονιάς.