ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

O Ferran Adria στην Ελλάδα; Κι όμως…

O Ferran Adria στην Ελλάδα; Κι όμως…

Ο παγκοσμίου φήμης Ισπανός σεφ Ferran Adria έρχεται τη Δευτέρα 11 Ιουνίου προκειμένου να τιμήσει το 1ο Estrella Damm Gastronomy Congress στην Ελλάδα. Θέμα του συνεδρίου θα είναι η σύγχρονη πλευρά της μεσογειακής κουζίνας, ενώ τον Ferran Adrià, που εκτός από επίτιμος καλεσμένος, είναι και ο κεντρικός ομιλητής, θα προλογίσουν τρεις 'Ελληνες, διακεκριμένοι chefs που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Πως συνδέεται ο σεφ με την μπίρα; Το 2008, σε συνεργασία με τη ζυθοποιία Estrella, ο Adria δημιουργεί μια μπίρα που θα μπορούσε να συνοδεύει ένα ολόκληρο γεύμα με φινέτσα και στυλ. Έτσι γεννήθηκε η Inedit Damm, που στέκεται επάξια σε πιάτα υψηλής κουζίνας και αυτό το προσόν της την καθιστά μοναδική. Είναι αρωματική, φρουτώδης και λουλουδάτη στη μύτη με απαλή ένταση και ευχάριστη επίγευση. Είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσετε τις σαλάτες, τα ορεκτικά, αλλά και ψάρια. Δοκιμάστε την σερβιρισμένη σε ποτήρι του κρασιού στους 4° C-8° C!

Η εκδήλωση που διοργανώνεται θα είναι κλειστή για το ευρύ κοινό, ωστόσο η Estrella Damm, ως οικοδεσπότης, θα δώσει την ευκαιρία σε τυχερούς followers της, να την παρακολουθήσουν. Μείνετε συντονισμένοι για το διαγωνισμό που θα πραγματοποιήσει.