ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας

Κυκλοφορεί την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή.

Η κουζίνα του Αιγαίου 
Αυθεντικές νοστιμιές από ντόπιους μάγειρες Τήνος, Σαντορίνη, Σίφνος, Μύκονος, Κίμωλος, Σκύρος, Λέσβος, Κρήτη και δεκάδες άλλα νησιά πρωταγωνιστούν σε ενα αφιέρωμα – έκπληξη, βουτιά στο ελληνικό καλοκαίρι! Συνταγές, προϊοντα και ιστορίες από τη συναρπαστική θερινή γαστρονομία μας.

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-1

Καλοκαιρινό αφιέρωμα 

23 νησιά και 45 χαρακτηριστικές τοπικές συνταγές στοιχειοθετούν το αφιέρωμα του Αυγούστου και χαρτογραφούν έως ένα σημείο τη γαστρονομία του Αιγαίου.


 Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-2

Λίγο πριν τον τρύγο… 

Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει νοστιμιές με σταφύλια όπως η σταφυλάδα με λάιμ και λουίζα, μαρμελάδα με τζίντζερ και λεμόνι, σε σαλάτα με νιώτικο κεφαλοτύρι και σε μπρουσκέτες με ξινομυζήθρα και γαλοπούλα.


Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-3

Καθημερινά μαγειρέματα 

Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Αυγούστου δίνοντάς μας γρήγορες συνταγές για όλη την οικογένεια. Στη φωτογραφία: Μπαρμπούνια με σάλτσα αντσούγιας και τα ψαρομπίφτεκια με φυστικοβούτυρο.


Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-4

Στο ζαχαροπλαστείο 

Γρανίτες στο πι & φι. Με γεύση καφέ, σοκολάτα και άρωμα εσπεριδοειδών, με γάλα και καρύδα, με σοκολάτα γάλακτος και με λουίζα. Πρωτότυπες και δροσιστικές οι γρανίτες τρώγονται ή πίνονται στο λεπτό.

Την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή της Κυριακής