Αυτή την Παρασκευή με την «Κ»: Παίζουμε Μονόπολη απολαμβάνοντας τραγανές καραβιδόψιχες

Φέτος, θα καθόμαστε γύρω από το τραπέζι του οικογενειακού ρεβεγιόν που θα το γεμίσουμε επιτραπέζια παιχνίδια. Ανάμεσά τους θα κυκλοφορούν πιατέλες με τα πιο γκουρμέ μεζεδάκια που ετοίμασαν οι σεφ του Γαστρονόμου! Μεζέδες από τους λίγους, για λίγους και καλούς: τους αγαπημένους μας!
Καραβιδόψιχες παναρισμένες σε κρούστα καρύδας ή χούμους από παντζάρια με τραγανά τσιπς γλυκοπατάτας; Ζυμαρικά σαλάτα με μπουράτα και καπνιστό λάδι ή κορεάτικος μεζές με μοσχάρι bulgogi και σπιτικό κρεμμύδι τουρσί! Τα συνδυάζουμε ή τα ετοιμάζουμε όλα και υποδεχόμαστε μια καλύτερη χρονιά με κρασί στα ποτήρια, λαχταριστές μυρωδιές και τραγανές μπουκιές ανάμεσα στις παρτίδες, τις νίκες, τα γέλια και τις ευχές!
Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος, κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, με την Καθημερινή της Κυριακής.