Αυτή την Παρασκευή με την «Κ»: Τα ψητά ρολά του Γαστρονόμου που θα φτιάχνουμε όλο το 2021

Τα ρολά του Γαστρονόμου για το 2021 φτιάχνονται με κάθε λογής κρέας και πουλερικό, από μοσχάρι, κατσικάκι και χοιρινό, μέχρι όρνιθα και πάπια. Γεμιστά με σελινόριζα ή με μυρωδικά, με πανεύκολη κρέμα-έκπληξη από γραβιέρα και δαμάσκηνα ή με μανιτάρια, με σάλτσα πορτοκάλι ή με πλούσια συνοδευτικά από ψητά αχλάδια!
Χίλιες δυο ιδέες από τους σεφ του Γαστρονόμου για να σερβίρουμε εντυπωσιακά ρολά στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά και στον μπουφέ. Συνταγές που θα φυλάξουμε και θα ετοιμάζουμε τις Κυριακές και σε κάθε ξεχωριστή περίσταση και γιορτή, ολόκληρη τη χρονιά. Πιάτα υψηλής νοστιμιάς αλλά απλά, χωρίς πολύωρες ετοιμασίες που θα μας κρατήσουν κλεισμένους στην κουζίνα, τα ρολά του 2021 ψήνονται αργά και μας αφήνουν χρόνο να χαρούμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.
Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος, κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, με την Καθημερινή της Κυριακής.