Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Το σχέδιο για τα ελληνοτουρκικά και τα τρία ορόσημα για τη Χάγη

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Το σχέδιο για τα ελληνοτουρκικά και τα τρία ορόσημα για τη Χάγη. Ποιο είναι το πακέτο των όρων της Αθήνας και το χρονοδιάγραμμα για τη διαπραγμάτευση. Καθοριστική η νέα συνάντηση  Μητσοτάκη-Ερντογάν στα μέσα Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Η παγίδα του Ράμα, ο οποίος οδηγεί την αντιπαράθεση με την Ελλάδα στα άκρα, και το μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή.
• Ο Αγγελος Συρίγος περιγράφει εικόνες  από την επίσκεψή  του στη Χειμάρρα.
• Η τουριστική έκρηξη στην Ριβιέρα της Αλβανίας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Η κάθοδος των Κροατών χούλιγκαν, η δολοφονία  στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι «ταυτοποιήσεις». Πόσο κοντά στους δράστες  βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. 

Νέα φίλτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και σχολαστικοί έλεγχοι για τα έσοδα παρελθόντων ετών για τη φορολόγηση.

Στα μετόπισθεν του ελληνικού καλοκαιριού και του μύθου του. • Μήπως γίναμε ανίκανοι για τεμπελιά; Ψυχολόγοι εξηγούν το άγχος των διακοπών και τις «ενοχές» της χαλαρότητας …
• Γιατρέ, βοήθεια, ελάτε γρήγορα με ράντισε η κακιά η μύγα. Ιστορίες θερινής τρέλας από τα νησιωτικά ιατρεία
• Τι μένει ακόμα να σωθεί στο νησί; Αρχιτέκτονες μιλούν στην «Κ» για τις αλλαγές στο τοπίο και τη ζήτηση γης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Η άγρια κόντρα των συνδικαλιστών αρχαιολόγων με το υπουργείο Πολιτισμού, το νεοκλασικό της οργής και το παρασκήνιο ετών. Μιλούν στην «Κ»  η υπουργός  Λίνα Μενδώνη και «αντίδικοι» αρχαιολόγοι.

– Ο Αμερικανός Κρέιγκ Πόλαντ- Σμιθ που έγινε ο εχέμυθος καλλιγράφος του βρετανικού θρόνου μιλάει στην «Κ» από τη δεύτερη πατρίδα του Σίφνο για τον Κάρολο Γ΄, τα  συλλεκτικά προσκλητήρια, και τα ελληνικά ακούσματα «από Βέμπο μέχρι Ξαρχάκο». 

Η Μαρία πριν από την Κάλλας. Το Ηρώδειο που σημάδεψε την πορεία της και η ελάχιστα γνωστή ελληνική σταδιοδρομία της τα έτη 1940-1945 που συμπυκνώνεται σε ένα ντοκιμαντέρ. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

– «Δεν έχουμε άσφαλτο αλλά ευτυχώς έχουμε Ιντερνετ». Η ζωή στους πιο απομακρυσμένους δήμους της Ελλάδας, όπου επειγόντως ζητούνται νέοι…

– «Η φύση σού μαθαίνει ποιος στ΄αλήθεια είσαι». Ο Γιάννης Ψαρράκης, πρώην ναυτικός, νυν αγρότης και επίμονος φυσιοδίφης μιλάει στην «Κ» για τους κρυμμένους θησαυρούς σε βουνά και λαγκάδια, σε σπηλιές και βυθούς, για τη δίψα των παιδιών να μάθουν  και να συνεισφέρουν στη διάσωση του φυσικού πλούτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή