Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Το ΕΣΥ πηγαίνει πόρτα πόρτα. Η «Κ» παρουσιάζει το σχέδιο για τη δημόσια Υγεία με το νέο μοντέλο πρωτοβάθμιας φροντίδας με κινητές μονάδες υπηρεσιών για προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμούς και συνταγογραφήσεις.

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Το ΕΣΥ πηγαίνει πόρτα πόρτα. Η «Κ» παρουσιάζει το σχέδιο για τη δημόσια Υγεία με το νέο μοντέλο πρωτοβάθμιας φροντίδας με κινητές μονάδες υπηρεσιών για προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμούς, συνταγογραφήσεις. Ειδική μέριμνα για τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών. 

– Η «Κ» ακολούθησε και περιγράφει μια περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη. Οι αμέτρητες σέλφι, ο χρησμός, η «πυξίδα» του και η εξομολόγησή του για τον Οσιο Δαυίδ. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

– ΣΥΡΙΖΑ, τα ερωτήματα της επόμενης ημέρας: Ποιους θα έχει δίπλα του ο Κασσελάκης αν εκλεγεί; Θα επιδιώξει να μπει στη Βουλή; Θα μείνει στο κόμμα η αριστερή πτέρυγα που τον έχει ήδη αποκηρύξει; Τι θα κάνει ο Τσίπρας;

Συναγερμός για έκρηξη αφίξεων μεταναστών. Οι βάρκες made in Turkey και το τελεσίγραφο της γείτονος προς τους Σύρους της Πόλης.

Τα τρία κεφάλαια στις αποσκευές μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη και ο οδικός χάρτης των διμερών επαφών.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3Προς ενιαίο φορολογικό συντελεστή για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

– Μέχρι και νεκροταφεία φυλάνε οι 6.000 αστυνομικοί που απασχολούνται στη φύλαξη προσώπων και στόχων. Το σχέδιο επιστροφής τους σε οργανικές θέσεις «υπέρ προστασίας πολίτη». 

«Κι εγώ θα με έβριζα». Μιλούν στην «Κ» οι άνθρωποι πίσω από τις γραμμές τηλεφωνικών κέντρων που πληρώνονται εισπράττοντας αγανάκτηση, αγένεια, αλλά και… εξομολογήσεις.

Ο Τραμπ του χωριού και η ναυμαχία της λάσπης. Ενα πορτρέτο του «εκρηκτικού» δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, από το πρώτο μπάρκο, την παραμονή του στην Αμερική, τις επενδύσεις και τους επικούς καβγάδες του εντός και εκτός γηπέδων. «Πέτυχα γιατί παντρεύομαι τον κόσμο» λέει.

Αποστολή της «Κ» στον Εβρο. Χορεύοντας με τους γύπες στη Δαδιά. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Τα γαστριμαργικά πάθη δικτατόρων. Οι μάγειρές τους αποκαλύπτουν, σε ένα συναρπαστικό βιβλίο, προτιμήσεις και ιδιοτροπίες μιλώντας και για τους κινδύνους της θητείας τους στην κουζίνα. «Ετρεμα μέχρι να καταπιεί την πρώτη μπουκιά ο Ιντι Αμίν…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή