Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Drones και δορυφόροι από ελληνικά μυαλά. Πώς θα συνδεθούν οι Ενοπλες Δυνάμεις με νεοφυείς επιχειρήσεις - Εταιρεία γέφυρα με την αγορά της τεχνολογίας

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Drones και δορυφόροι από ελληνικά μυαλά. Πώς θα συνδεθούν οι Ενοπλες Δυνάμεις με νεοφυείς επιχειρήσεις – Εταιρεία γέφυρα με την αγορά της τεχνολογίας. Η «Κ» παρουσιάζει όλο το στρατηγικό σχέδιο. 

«Η βόλτα μου στο Σύνταγμα και η πρόβλεψη για τον πληθωρισμό». Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ στην «Κ». Δηλώνει εντυπωσιασμένη από τη «μεταμόρφωση» της Ελλάδας και τη μεταρρυθμιστική πρόοδο. Ποιες ήταν οι δύο στιγμές «που ένιωσα την απειλή του Grexit».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Μέση Ανατολή: Πού οδηγεί το αιματηρό «τούνελ» της επέμβασης στη Γάζα. Ανθρωπιστικός διάδρομος: Το σχέδιο για ελληνικό πλοίο με βοήθεια προς τη Γάζα. Τουρκία: Οι στροφές Ερντογάν και το μήνυμα των ΗΠΑ. Βιβλίο-Ψυχογράφημα: Το απωθημένο που κληρονόμησε ο Νετανιάχου.

«Νιώθω τον ίδιο φόβο, ογδόντα χρόνια μετά»: Μιλάει στην «Κ» Ελληνοεβραία επιζήσασα του Ολοκαυτώματος

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Χωρίς Σαρμπάνη το Κογκρέσο μετά 54 χρόνια. Συνέντευξη στην «Κ» του Ελληνοαμερικανού Τζον Σαρμπάνη, ο οποίος είχε πάρει τη σκυτάλη από τον πατέρα του, Πολ. Εξηγεί γιατί ύστερα από θητεία 17 ετών στη Βουλή εγκαταλείπει την πολιτική, για τα επόμενα σχέδιά του και για την Ελλάδα, «τον αξιόπιστο σύμμαχο των ΗΠΑ».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

ΣΥΡΙΖΑ: Ο εγκλωβισμός των 40άρηδων και ο Τσακαλώτος. Η εσωκομματική αναμέτρηση, οι παλιοί Ρηγάδες και η γενιά του Τσίπρα. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Σε Υγεία και Παιδεία θα κατευθυνθούν τα έσοδα από τη μείωση της φοροδιαφυγής ελεύθερων επαγγελματιών.

«Επιασα σε όλα 20, αλλά δεν είμαι “φυτό”». Ο πρώτος των πρώτων, φοιτητής Νομικής πλέον, μιλάει για μυστικά και ψέματα της επιτυχίας, αλλά και για στερεότυπα που πνίγουν τα ΑΕΙ.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιο επικίνδυνη από την κλιματική αλλαγή. Μιλάει και εξηγεί το γιατί στην «Κ» ο καθηγητής Φιλοσοφίας στην Οξφόρδη, Νικ Μπόστρομ.

Ο νέος χάρτης για αιολικά και φωτοβολταϊκά. Τι αλλάζει στη χωροθέτηση και οι περιορισμοί για την προστασία της φύσης.

Στο ΕΚΑΒ θα ενταχθεί και ο στόλος των Κέντρων Υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή