Dog party

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεια σας! Με λένε Μαριεύα Χρυσοστομίδου και πηγαίνω στην ΣΤ΄ Δημοτικού.

Πριν από λίγο καιρό πήγα σε ένα… dog party. Μαζί με τις φίλες μου, τη Μαρίνα, τη Νεφέλη και τη Νίνα, προγραμματίζαμε εδώ και καιρό να κάνουμε πάρτι στον Νέρο, ένα μαύρο ημίαιμο λαμπραντόρ, που θα γινόταν 1 έτους. Ιδιοκτήτριά του είναι η Μαρίνα, και τον λατρεύει, οπότε στρώθηκε στη δουλειά για να προετοιμάσει το πάρτι και την τούρτα – με τη βοήθεια της οικογένειάς της φυσικά. Στόλισαν το σπίτι, ετοίμασαν λιχουδιές, ο μπαμπάς της έβαλε σε φόρμα τη σκυλότουρτα για να βγει ωραία.

Εγώ πήρα μαζί τη σκυλίτσα μου, τη Μάρα, η Νεφέλη τη δική της, την Ίριδα, και η Νίνα έφερε τη Smally – ήταν η μικρότερη, αλλά δεν την πείραζε καθόλου! Ο Νέρο ήταν πολύ καλός οικοδεσπότης, ευγενικός και αγαπησιάρης. Το ίδιο και τα άλλα σκυλιά. Η Μάρα μου ήθελε να… χορεύει με τη Μαρίνα κι εμένα. Αφού παίξαμε με τα σκυλιά, ήρθε η ώρα της τούρτας. Πρώτος ο Νέρο, μετά τα υπόλοιπα, την έφαγαν γρήγορα – τους άρεσε πολύ! Όταν φεύγαμε, η Μαρίνα είχε δωράκια για τους «καλεσμένους» του Νέρο: κοκαλάκια για μασούλημα. Οι εντυπώσεις μου ήταν υπέροχες. Και στα σκυλάκια μας πιστεύω άρεσε αυτή η ιδέα. Περάσαμε όλοι…. super!

Κάντε κι εσείς στο σκύλο σας πάρτι!

• Πρώτα απ’ όλα αποφασίστε το μέρος όπου θα είναι τα σκυλιά. Στολίστε το με σημαιάκια, μπαλόνια και σερπαντίνες ή γιρλάντες και βάλτε έξω από το σπίτι ένα ταμπελάκι ή κορδέλα που να λέει ότι το πάρτι βρίσκεται σε αυτό το σπίτι.

• Προσθέστε στο χώρο παιχνίδια για τα σκυλιά. Είναι ακόμη σημαντικό να βάλετε για τους τετράποδους φίλους σας μπολάκια με νερό και λιχουδιές.

• Η τούρτα πρέπει να φτιαχτεί από σκυλίσιες τροφές και μεζεδάκια – όχι από γλυκά. Αν εσείς είστε οι καλεσμένοι, είναι ευγενικό να προσφέρετε στον εορτά-ζοντα ένα δωράκι, όπως περιλαίμιο, λουρί-οδηγό, κουβερτούλα για το αυτοκίνητο, βούρτσα, μπαλάκι και μία καρτούλα.

• Τέλος, φροντίστε ο σκύλος σας να είναι πεντακάθαρος και να φοράει κάτι γιορτινό, όπως φιογκάκια, γραβάτα ή παπιγιόν, ενώ θα ήταν καλή ιδέα τα κοτσιδάκια ή τα χάρτινα καπελάκια των πάρτι.

Ελπίζω να σας βοήθησα και να κάνετε ένα ξεχωριστό πάρτι για το σκύλο σας!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή