Φτιάχνω το μέλλον του πλανήτη

Φτιάχνω το μέλλον του πλανήτη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ansel and Clair: Little Garden Island: Θα σου δώσει μια γενική ιδέα για περιβαλλοντικά θέματα, όπως η ρύπανση. Όχι μόνο θα αποκτήσεις πολλές χρήσιμες γνώσεις, αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις και λύσεις, που θα βοηθήσουν όλους μας να συνειδητοποιήσουμε πως το υγιές περιβάλλον εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς (για τους μικρότερους φίλους).

Enercities: Κάπως πιο απαιτητικό από το προηγούμενο, αυτό το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν στο Διαδίκτυο. Αν ασχολείσαι με το SimCities, θα διαπιστώσεις πως μοιάζει αρκετά. Η βασική διαφορά του είναι ότι δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο σχεδιασμό φιλικών για το περιβάλλον πρακτικών. Οι παίκτες βρίσκουν την ισορροπία ανάμεσα σε οικονομία, οικολογία, αύξηση πληθυσμού και ποιότητα ζωής, ενώ παράλληλα μαθαίνουν να διαχειρίζονται τη μείωση των πρώτων υλών αλλά και να σχεδιάζουν σωστά την «πράσινη» πόλη τους.

Stop Disasters: Εδώ θα μάθεις, παίζοντας, ποια είδη φυσικών καταστροφών συνδέονται με περιβαλλοντικά θέματα. Μέσα από το παιχνίδι, θα καταλάβεις ακόμη τη σημασία της πρόληψης.

SimCityEDU: Pollution Challenge: Φτιάξε τη SimCity σου, απόλυτα «πράσινη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή