Αναζητώντας την ευεξία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταφύγιο για τους φίλους του wellness εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, το θέρετρο Amanpuri στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τa resort spa του ομίλου Aman, δημιουργώντας ένα ολιστικό κέντρο ευεξίας.

Συγκεκριμένα, προσθέτει νέες εγκαταστάσεις στο διάσημο Aman Spa, τη ναυαρχίδα του ομίλου, και εμπλουτίζει το ήδη εκτενές θεραπευτικό του μενού με ιατρικές υπηρεσίες στους τομείς της αντιγήρανσης, της πρόληψης και της αποκατάστασης μετά από ατυχήματα.

Αναζητώντας την ευεξία-1

Αναζωογονητική βουτιά με θέα τις δυτικές ακτές του Πουκέτ.

Επιπλέον, δημιουργεί εξατομικευμένα πενταήμερα θεραπευτικά προγράμματα για –μεταξύ άλλων– τη διαχείριση του άγχους, αλλά και διήμερα retreats με θέμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Όλα αυτά με την επίβλεψη πιστοποιημένου ιατρικού προσωπικού και κατόπιν εκτενών διαγνωστικών τεστ. Ακόμα, πάντως, και αν επιλέξετε να μην απευθυνθείτε στους ειδικούς κατά την παραμονή σας, και μόνο το γαλήνιο παραδεισένιο σκηνικό του Amanpuri θα συμβάλει σίγουρα στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας.

aman.com/amanpuri-wellness

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή