Το βάπτισμα του πυρός

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αμερικανική αλυσίδα Kimpton Hotels & Restaurants δημιούργησε το πρώτο ξενοδοχείο της επί ευρωπαϊκού εδάφους, ενσωματώνοντας τη σύγχρονη μπουτίκ φιλοσοφία της σε δύο ιστορικά κτίρια της ολλανδικής Χρυσής Εποχής, στο κέντρο του Άμστερνταμ.

Παιχνιδιάρικο design και custom-made έπιπλα δίνουν το στίγμα των 274 δωματίων και των 9 σουιτών, κάποιες από τις οποίες έχουν και ιδιωτική βεράντα.

Το βάπτισμα του πυρός-1

Φωτογραφία: Laure Joliet

Ποδήλατα VanMoof διατίθενται για βόλτες στην πόλη, ενώ η τριώροφη κατοικία Little House του 17ου αιώνα, στην οποία έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Ολλανδός θεατρικός συγγραφέας P.C. Hooft, προσφέρεται ως εναλλακτική επιλογή διαμονής για τους επισκέπτες που επιθυμούν την ανεξαρτησία και την άνεση ενός σπιτιού.

Το βραβευμένο concept εστίασης της αλυσίδας εκπροσωπείται από το εστιατόριο Wyers Bar & Restaurant, το House Bar για κοκτέιλ και το Miss Louisa Coffee & Beignets για καφέ και σνακ.

kimptondewitthotel.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή