ΤΑΞΙΔΙΑ

Λονδίνο: Ωραίο μου πλυντήριο

Λονδίνο: Ωραίο μου πλυντήριο

Για πάνω από έναν αιώνα, το κτίριο Walton Lodge στη συνοικία Brixton του Λονδίνου λειτουργούσε ως το πλυντήριο-καθαριστήριο της γειτονιάς.

Πολύ πιθανόν, δηλαδή, οι υπήκοοι του Εδουάρδου Ζ΄ (ο οποίος κυβέρνησε τη Μεγάλη Βρετανία από το 1901 έως το 1910) να έφερναν εδώ τα άπλυτά τους.

Λονδίνο: Ωραίο μου πλυντήριο-1
© jack lewis williams

Πλέον, στεγάζει το all-day μπιστρό The Laundry, το οποίο, όπως υποδηλώνει και το όνομά του (το πλυντήριο), αποτίνει φόρο τιμής στο παρελθόν του κτιρίου.

Εδώ θα απολαύσετε πρωινό ή κάποιο από τα πιάτα του all-day μενού που ο σεφ ετοιμάζει με ποιοτικές εποχικές και ντόπιες πρώτες ύλες.

Ιδιαίτερα υπερήφανοι είναι και για την προσεγμένη λίστα κρασιών τα οποία σερβίρουν εδώ κατ’ αποκλειστικότητα και μπορείτε να αγοράσετε και για το σπίτι. thelaundrybrixton.com