ΤΑΞΙΔΙΑ

Όταν η διαμονή γίνεται τέχνη

Το ανακαινισμένο Radisson Blu Hotel, Madrid Prado μας υποδέχεται στο Barrio de Las Letras, ή αλλιώς “χρυσό τρίγωνο της τέχνης”, τη συνοικία με μερικά από κορυφαία μουσεία της χώρας.

Όταν η διαμονή γίνεται τέχνη

Στην καρδιά της πόλης, το Radisson Blu Hotel, Madrid Prado καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Barrio de Las Letras, από τις πιο ζωντανές περιοχές της ισπανικής πρωτεύουσας, σε μικρή απόσταση από σημαντικούς χώρους τέχνης, όπως είναι τα μουσεία Prado, Reina Sofía και Thyssen-Bornemisza – ονομάζεται και «το χρυσό τρίγωνο της τέχνης». Στεγάζεται σε ένα κομψό κτίριο των αρχών του 20ού αιώνα, το οποίο έχει υποβληθεί σε εκτεταμένη ανακαίνιση με σεβασμό στα αυθεντικά χαρακτηριστικά της εποχής που χτίστηκε.

Διαθέτει 60 δωμάτια, όλα με θέα στο μουσείο Prado και στη λεωφόρο Paseo del Prado και με λιτή διακόσμηση. Το ξενοδοχείο λειτουργεί και ως γκαλερί, με εκθεσιακούς χώρους που ανανεώνονται διαρκώς, καθώς φιλοξενεί έργα ανερχόμενων καλλιτεχνών και φωτογράφων. radissonhotels.com