Bvlgari Hotel Paris: Ντεμπούτο όλο μεγαλοπρέπεια

Bvlgari Hotel Paris: Ντεμπούτο όλο μεγαλοπρέπεια

Το ιταλικό στιλ συναντά τη γαλλική κομψότητα σε μία νέα άφιξη, που ήρθε να ανανεώσει τον παριζιάνικο χάρτη πολυτελούς φιλοξενίας.

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 2 Δεκεμβρίου υποδέχθηκε τους πρώτους φιλοξενούμενούς του στο Παρίσι ο πολυαναμενόμενος έβδομος κατά σειρά προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας της αλυσίδας Bvlgari Hotels & Resorts. Το Bvlgari Hotel Paris βρίσκεται στη λεωφόρο George V και διαθέτει με 76 δωμάτια και σουίτες που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική του οίκου Bvlgari με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο κόσμος του ντιζάιν και της τεχνολογίας. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έκανε το ιταλικό δίδυμο Citterio και Patricia Viel, αξιοποιώντας στο έπακρο την τοποθεσία του με τη μοναδική θέα στην πόλη. Περιβάλλεται από οίκους μόδας και εμβληματικούς χώρους πολιτισμού -καθόλου τυχαία, άλλωστε, η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο αναφέρεται συχνά ως «Χρυσό Τρίγωνο».

Με βασικό ζητούμενο το κατάλυμα να αποπνέει την ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα μιας πολυτελούς παρισινής κατοικίας, η αστική αυτή όαση σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνετη διαμονή, υψηλή γαστρονομία και spa με εξατομικευμένες θεραπείες και προϊόντα Bvlgari.

Bvlgari Hotel Paris: Ντεμπούτο όλο μεγαλοπρέπεια-1

Το πολυσύχναστο μπαρ με τη γυαλιστερή οροφή, τα δάπεδα από μαύρο γρανίτη και την επιβλητική μπάρα από όνυχα αλλά και το lounge-café του με τις χορτοφαγικές επιλογές στο μενού, τα σνακ και τις χορταστικές σαλάτες φιλοδοξούν να γίνουν αγαπημένο σημείο συνάντησης Παριζιάνων και επισκεπτών. Όσο για το κομψό Il Ristorante – Niko Romito, αποστολή του είναι να προβάλλει την απλότητα και την ουσία της ιταλικής γαστρονομίας μέσα από πιάτα σύγχρονα και νόστιμα σε ένα περιβάλλον αυθεντικά Made in Italy.

Σε αυτό συνέβαλαν οι ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις που έγιναν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου από δεξιοτέχνες Γάλλους και Ιταλούς τεχνίτες, όπως οι μαρκετερί των Ateliers Lison de Caunes και οι λακαριστές επενδύσεις του Atelier Midavaine. Το πολυτελές σκηνικό ενισχύουν τα ιταλικά έπιπλα Maxalto και Flexform, που έχει σχεδιάσει ο Antonio Citteriο. Λεπτομέρειες από χαλκό και μεταξωτά υφάσματα στο χρώμα του κρόκου, αποχρώσεις που αποτελούν σήμα κατατεθέν του οίκου Bvlgari, συνδυάζονται με δέρμα και προσδίδουν ζεστασιά σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Bvlgari Hotel Paris: Ντεμπούτο όλο μεγαλοπρέπεια-2

Το spa παραπέμπει στα λουτρά της αρχαίας Ρώμης με το μωσαϊκό της πισίνας Vitality να εμπνέεται από τις Θέρμες του Καρακάλλα. Στον χώρο κυριαρχούν οι χρυσαφί αποχρώσεις και οι επενδύσεις από πράσινο μαλαχίτη. Διαθέτει εννέα αίθουσες περιποίησης και μια σουίτα spa που προορίζεται για ζευγάρια.

Τους δύο τελευταίους ορόφους του κτιρίου καταλαμβάνει ένα πολυτελές ρετιρέ με ταρατσόκηπο φυτεμένο με βελανιδιές, μανόλιες, μηλιές, αχλαδιές και θέα 360 μοιρών. Ο χώρος προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη, δίνοντας έμφαση σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως τα πάνελ από ευκάλυπτο που παραπέμπουν σε ιταλικό γιοτ, και παροχές, όπως το ιδιωτικό γυμναστήριο και το χαμάμ ή το μεγάλο υπνοδωμάτιο με τοίχους από γυαλί που έχει θέα στον Πύργο του Άιφελ. Οι τεράστιες βιβλιοθήκες και τα κεραμικά του Gio Ponti δημιουργούν αίσθηση σπιτιού, ενώ στα μπάνια κυριαρχούν και εντυπωσιάζουν τα ασπρόμαυρα μάρμαρα Arabescato.

bulgarihotels.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή