O Dior επιστρέφει στην Avenue Montaigne

O Dior επιστρέφει στην Avenue Montaigne

Έπειτα από ολοκληρωτική αναμόρφωση, το κατάστημα και τα γραφεία του οίκου Dior επιστρέφουν στο ιστορικό κτίριο της Avenue Montaigne 30, που αποτελούσε παραδοσιακά έδρα του. Στο νέο κτίριο ο πολυτελής γαλλικός οίκος μόδας εμπλουτίζει τις εμπειρίες που προσφέρει με γκουρμέ εστιατόρια, καφέ και ένα εντυπωσιακό μουσείο μόδας.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου επί της λεωφόρου Montaigne 30 στο Παρίσι ολοκληρώθηκε και έπειτα από δυόμισι χρόνια η μπουτίκ, το ατελιέ και τα γραφεία του οίκου Dior συγκεντρώνονται ξανά κάτω από την ίδια στέγη. Το νέο Dior flagship store, επιφάνειας 10.000 τ.μ., άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Μαρτίου και περιλαμβάνει μπουτίκ, beauty store, το εστιατόριο Monsieur Dior, το ζαχαροπλαστείο Pâtisserie Dior, δύο πιο casual χώρους φαγητού, τρεις κήπους, τη La Suite Dior, με την οποία ο οίκος εισέρχεται στον χώρο της φιλοξενίας, και γκαλερί –με ανεξάρτητη είσοδο και δικό της καφέ–, όπου παρουσιάζεται η έκθεση «Christian Dior: Designer of dreams». «Δεν θεωρούμε τον νέο χώρο μπουτίκ, αλλά ολοκληρωμένη εμπειρία», λέει ο CEO Pietro Beccari. dior.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή