Το εστιατόριο Imperfecto είναι μια… πολυπολιτισμική υπόθεση. Με γαστρονομία που εμπνέεται από τη Βενεζουέλα, τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη – σεφ Enrique Limardo, και από την Αργεντινή, πατρίδα του συνεταίρου του, Ezequiel Vázquez-Ger, προτείνει μια υψηλή γαστρονομική εμπειρία που ανάγει την αναζήτηση της τελειότητας σε τρόπο ζωής. Ο αφαιρετικός σχεδιασμός του φέρει την υπογραφή του ελληνο-σουηδικού αρχιτεκτονικού γραφείου OOAK, ενώ το concept του interior design συνέλαβε ο Έλληνας φωτογράφος Γιώργος Κορδάκης – πρωταγωνιστούν τα μάρμαρα από την Ιταλία και την Ελλάδα, οι ζεστές πινελιές από την τερακότα και ο φωτισμός που θυμίζει τον ήλιο πάνω από το Αιγαίο.
Το Imperfecto έχει χωρητικότητα 98 θέσεων, διαθέτει μπαρ, chef’s table που λειτουργεί με εναλλασσόμενο μενού και μεγάλη σάλα, όπου σερβίρεται το μενού à la carte. Κάθε χώρος του φέρει τη δική του ιδιαίτερη ενέργεια, με χρώματα, αντικείμενα και έργα τέχνης που παραπέμπουν σε διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς του κόσμου.
imperfectodc.com