To ανανεωμένo Beverly Hills στο Los Angeles

To ανανεωμένo Beverly Hills στο Los Angeles

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Beverly Hills στο Los Angeles συμπλήρωσε 110 χρόνια λειτουργίας και προχώρησε σε μια σειρά παρεμβάσεων που φρέσκαραν την εικόνα του διατηρώντας παράλληλα όλη τη γοητεία του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι διάσημες καμπάνες δίπλα στην πισίνα.

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία στον κόσμο, το Beverly Hills Hotel, ανανεώθηκε ενθουσιάζοντας τους λάτρεις του design. Στα 110 χρόνια παρουσίας του στη βιομηχανία της φιλοξενίας, ελάχιστες αλλαγές ή παρεμβάσεις έχουν γίνει  στην εικόνα του. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του θεωρείται η ταπετσαρία Martinique της CW Stockwell με τα τεράστια φύλλα μπανανιάς, που κοσμεί από το 1940 το Fountain Coffee Room και τους διαδρόμους του ξενοδοχείου. Κατά την ανακαίνιση επιλέχθηκε η ροζ εκδοχή της για να επενδύσει τις 11 καμπάνες δίπλα από την πισίνα, διατηρώντας ωστόσο το σχεδιαστικό ύφος που απηχεί την παλιά γοητεία του Χόλιγουντ. dorchestercollection.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή