Ζήστε σαν Βεδουίνοι στο Caravan Agafay στο Μαρόκο

Ζήστε σαν Βεδουίνοι στο Caravan Agafay στο Μαρόκο

Φτάνοντας στο Caravan Agafay ξεκινάει μια ταξιδιωτική περιπέτεια που δεν περιορίζεται στα όμορφα διακοσμημένα καταλύματά του, αλλά εμπλουτίζεται από παραδόσεις, περιηγήσεις και γαστρονομικές εμπειρίες που μυούν στον νομαδικό τρόπο ζωής και γοητεύουν.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια όαση στην έρημο Agafay, ανάμεσα σε βραχώδεις αμμόλοφους και με θέα στα χιονισμένα βουνά του Άτλαντα, 45 λεπτά από το κέντρο του Μαρακές, διάλεξε το Caravan Agafay για να στεγάσει τη συναρπαστική εμπειρία διαμονής που προσφέρει στους επισκέπτες του. H ταξιδιωτική περιπέτεια φτιάχνει ένα μοναδικό λεύκωμα αναμνήσεων, συνδέοντας τη φιλοξενία, που εμπνέεται από τις παραδόσεις των Βεδουίνων, με τις ντόπιες μουσικές, τα έθιμα, τη γαστρονομία, τις περιηγήσεις με καμήλα, την παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού.

Ζήστε σαν Βεδουίνοι στο Caravan Agafay στο Μαρόκο-1

Για τη διαμονή σας έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις τύπους καταλυμάτων που εμπνέονται από την τοπική κουλτούρα και περιλαμβάνουν από υπαίθριες τέντες εξερεύνησης μέχρι πιο πολυτελή lodge με ιδιωτική πέτρινη βεράντα. Στο εστιατόριο Olivar θα δοκιμάσετε μαροκινές γεύσεις και θα πάρετε μια γεύση από τον νομαδικό τρόπο ζωής.
ourhabitas.com/caravan-agafay

Ζήστε σαν Βεδουίνοι στο Caravan Agafay στο Μαρόκο-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή