Το Fort Road Hotel φέρνει τους Λονδρέζους στη Margate

Το Fort Road Hotel φέρνει τους Λονδρέζους στη Margate

Το μπιστρό του Fort Road Hotel σερβίρει πιάτα με βρετανικό χαρακτήρα και μεσογειακές επιρροές και βάζει ξανά την παραθαλάσσια πόλη Margate στους προορισμούς των Λονδρέζων.

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παραθαλάσσια πόλη Margate της νοτιοανατολικής Αγγλίας, γνωστό προορισμό διακοπών των Λονδρέζων τον 19ο αιώνα, το μπιστρό του Fort Road Hotel που άνοιξε πρόσφατα έχει γίνει ήδη αγαπημένο στέκι κατοίκων και επισκεπτών. Αντλώντας έμπνευση από συγγραφείς γαστρονομίας, όπως η Jane Grigson και η Elizabeth David, η σεφ Daisy Cecil δημιουργεί πιάτα με βρετανικό χαρακτήρα και μεσογειακές επιρροές, όπως μύδια με πιπέρι Espelette, σουφλέ τυριών Montgomery αλλά και τάρτα δαμάσκηνου. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1820, το οποίο ανακαινίστηκε με σεβασμό στην ιστορία του και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Turner Contemporary, μία από τις πιο σημαντικές γκαλερί σύγχρονης τέχνης του Ηνωμένου Βασιλείου. fortroadhotel.com

Το Fort Road Hotel φέρνει τους Λονδρέζους στη Margate-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή