6 value for money επιλογές διαμονής στο Παρίσι

6 value for money επιλογές διαμονής στο Παρίσι

Χωρίς εκπτώσεις στην τοποθεσία, τις υπηρεσίες ή την άνεση, τα έξι αυτά ξενοδοχεία προσφέρουν δωμάτια σε προσιτές, για το Παρίσι, τιμές

3' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η εύρεση οικονομικά προσιτού καταλύματος στην Πόλη του Φωτός. Το Παρίσι βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των δημοφιλών προορισμών για τους ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου και περίστασης. Η συνεχής και σταθερή ζήτηση κρατάει ψηλά τις τιμές. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, υπάρχουν όμως προτάσεις που κρατούν μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην τιμή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Ακολουθούν 6 value for money ξενοδοχεία στο Παρίσι με τιμές κάτω των 180 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

1. Piapia Hotel

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Piapiahotel Friends & Family (@piapiahotel)

Δίπλα σε μετρό και τραμ, σε ένα ήσυχο στενάκι στην ανατολική πλευρά του κέντρου κοντά στην πλατεία Nation, το μικρό ξενοδοχείο είναι ό,τι πρέπει αν δε σας νοιάζει η πολυτέλεια και το μικρό μέγεθος του δωματίου. Στον κοινόχρηστο χώρο λειτουργεί αυλή και ο καφές είναι δωρεάν όλη τη μέρα. Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά καθαρά και πολύ περιποιημένα. 

14 Rue des Maraîchers, piapiahotel.com, από 167 ευρώ το δίκλινο

2. Mama Shelter Paris West

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mama Shelter (@mamashelter)

Μοντέρνα, κομψά και μικρά δωμάτια προσφέρει σε τρεις τοποθεσίες το Mama Shelter. Οι πιο προσιτές τιμές είναι στο Mama Shelter West που βρίσκεται νοτιοδυτικά, κοντά στο Paris Expo. Ο σταθμός του μετρό απέχει μόλις 200 μέτρα και η διαδρομή μέχρι την Place de la Concorde διαρκεί 30 λεπτά. Το ξενοδοχείο διαθέτει και δύο εστιατόρια, το ένα με γαλλική κουζίνα και το δεύτερο, που βρίσκεται και στην ταράτσα, με ιταλική κουζίνα. 

20 Avenue de la Porte de la Plaine, mamashelter.com, από 138 ευρώ το δίκλινο

3. Hotel Henriette

Το μπουτίκ ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια σε στιλ που παίζει ανάμεσα σε vintage και μοντέρνο, με παλ χρώματα ή φλοράλ ταπετσαρίες. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους κυριαρχεί η country διακόσμηση, την οποία συμπληρώνει ιδανικά η λουλουδιασμένη αυλή που προσφέρεται για καφέ ή πρωινό. Σταθμός μετρό υπάρχει στα 2 λεπτά περπάτημα, ενώ σε απόσταση 8 λεπτών με τα πόδια βρίσκεται είναι η Place d’Italie.

9 Rue des Gobelins, hotelhenriette.com, από 119 ευρώ το δίκλινο

4. Hotel Bienvenue

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hotel Bienvenue (@hotelbienvenue)

Πολύ κοντά στο κέντρο του Παρισιού, στη συνοικία Nouvelle Athènes, το ξενοδοχείο προσφέρει ρετρό δωμάτια, ωραία εσωτερική αυλή με δέντρα και λουλούδια για καφέ και πρωινό και ευκολία πρόσβασης σε πολλά αξιοθέατα.  

23 Rue Buffault, hotelbienvenue.fr, από 158 ευρώ το δίκλινο

5. Hotel Bridget

Στη βορειοανατολική πλευρά της πόλης, πάνω από το κοιμητήριο Père Lachaise, το ξενοδοχείο προσφέρει μοντέρνα, μικρά δωμάτια σε προσιτές τιμές. Τα κεφαλάρια είναι φτιαγμένα από παλιά επαναχρησιμοποιημένα δάπεδα και η ταπετσαρία έχει μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση. Το Hotel Bridget βρίσκεται στην μποέμ γειτονιά των καλλιτεχνών Ménilmontant, 6 λεπτά από σταθμό μετρό και κοντά σε πολλά μπαρ και εστιατόρια.

258 Rue des Pyrénées, hotelbridget.com, από 140 ευρώ το δίκλινο

6. Maison Pigalle

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hôtel Maison Pigalle (@maison_pigalle)

Τριάντα οχτώ κομψά δωμάτια στεγάζει το ξενοδοχείο, τα οποία ανακαινίστηκαν πρόσφατα. Τα δωμάτια είναι -όπως και τα περισσότερα στο Παρίσι- μικρά αλλά καθαρά, στιλάτα, με ξύλινο παρκέ και επώνυμα γαλλικά προϊόντα στο μπάνιο. Το μετρό είναι στα πέντε λεπτά, ενώ με τα πόδια μέσα σε 15 λεπτά μπορείτε να φτάσετε και στη Μονμάρτη.

41 Rue Jean-Baptiste Pigalle, maisonpigalle.com, από 173 ευρώ το δίκλινο

Οι τιμές είναι για δίκλινο χωρίς πρωινό και δεν περιλαμβάνουν τον φόρο διανυκτέρευσης, που κυμαίνεται από 2-10 ευρώ το άτομο ανά βράδυ, ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου. Οι τιμές προέρχονται από τις σελίδες κράτησης στα ίδια τα sites των ξενοδοχείων. Χρησιμοποιήθηκαν τυχαία και δειγματοληπτικά καθημερινές μέρες την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή