Απόδραση πάνω στην άμμο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πολυτελές καταφύγιο The Nai Harn άνοιξε πριν από λίγο καιρό στη νήσο Πουκέτ, στη θάλασσα Ανταμάν στη δυτική ακτή της Ταϊλάνδης και στην ομώνυμη παραλία Nai Harn – την καλύτερη της χώρας, σύμφωνα με το TripAdvisor.

Το νέο resort δεν είναι άλλο από το πρώην Βασιλικό Γιοτ Κλαμπ του Πουκέτ, που είχε ανοίξει το 1986 και είχε φιλοξενήσει σειρά επωνύμων, όπως τον ηθοποιό Σερ Πίτερ Ουστίνοφ, τον θρυλικό χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, αλλά και τον Τζέιμς Μποντ-Ρότζερ Μουρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι».

Επειτα από 18 μήνες ανακαίνισης, άνοιξε και πάλι ως μέλος της αλυσίδας Leading Hotels of the World (LHW), με 130 σύγχρονα και πολυτελή δωμάτια και σουίτες, spa, πισίνα, χώρους συνεδριάσεων, φαγητού και ποτού, ενώ βασικός πόλος έλξης προβλέπεται να είναι η ίδια η παραλία, με τα καταπράσινα νερά της και την κάτασπρη άμμο. www.thenaiharn.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή