Όταν η Καππαδοκία γίνεται… εμπειρία

Όταν η Καππαδοκία γίνεται… εμπειρία

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πόλη Ortahisar της Καππαδοκίας, που διατηρεί τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό της χαρακτήρα και μένει σχεδόν ανέγγιχτη από τον τουρισμό, ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα το ξενοδοχείo της αλυσίδας The House Hotel, τα 45 δωμάτια του οποίου βρίσκονται εντός αρχαίων σπηλαίων και αναπαλαιωμένων σπιτιών.

Η αισθητική του παντρεύει αυθεντικά στοιχεία της περιοχής, όπως πέτρινα τζάκια, τοιχογραφίες, με σύγχρονες ανέσεις, όπως αναπαυτικά κρεβάτια και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Όταν η Καππαδοκία γίνεται… εμπειρία-1

Παραδοσιακές, όμως, είναι και οι γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου Fresko Lokanta, η βεράντα του οποίου έχει θέα το ηφαίστειο Αργαίος, όπως και το χαμάμ στο πολυτελές spa που είναι χτισμένο μέσα στο βράχο.

Τέλος, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, οι καλεσμένοι ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν στη ζωή της κοινότητας και σε κάποια από τις δραστηριότητες που οργανώνει το ξενοδοχείο, όπως εκδρομές με αερόστατο και μαθήματα μαγειρικής.

www.thehousehotel.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή