Κάμπινγκ για… καλοπερασάκηδες

Κάμπινγκ για… καλοπερασάκηδες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κάνεις όταν θέλεις να έρθεις πιο κοντά στη φύση, χωρίς όμως να στερηθείς τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου; Πηγαίνεις για «γκλάμπινγκ», δηλαδή για κάμπινγκ πολυτελείας (από τις αγγλικές λέξεις glamorous και camping).

Στην Κορέα, λίγο έξω από τη Σεούλ, σε μια πευκώδη βουνοπλαγιά στην περιοχή Ga-Pyeong, το νεοαφιχθέν On the Rock ανεβάζει ψηλά τον πήχη. Χτισμένο με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και με απρόσκοπτη θέα στην κατάφυτη περιοχή που το πλαισιώνει, προσφέρει διαμονή σε μικρές κατοικίες που μοιάζουν να έχουν βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα λεγόμενα σπιτάκια «βραχολούλουδα» και στα «δυναμικά τρίγωνα». Οι επιφάνειές τους είναι φωτοδιαπερατές, με αποτέλεσμα το βράδυ να μοιάζουν με φαναράκια. Η τραπεζαρία και ο χώρος υποδοχής στεγάζονται σε μία από τις τρεις ξύλινες κατασκευές που βρίσκονται στους πρόποδες του λόφου και άτυπα οριοθετούν το γκλάμπινγκ σε σχέση με τον παρακείμενο δρόμο.

http://ontherock.kr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή