Συναγερμός έχει σημάνει στη Νότια Αφρική εξαιτίας της πρωτοφανούς λειψυδρίας και το The Test Kitchen, το πιο ακριβό εστιατόριο του Κέιπ Τάουν, δίνει τη δική του μάχη για την εξοικονόμηση νερού.
Για δύο μήνες, ξεκινώντας από τον Απρίλιο, θα λειτουργήσει η pop up εκδοχή του, ονόματι The Drought Kitchen (σ.σ. η κουζίνα της ανομβρίας).
Το μενού έξι πιάτων του εστιατορίου θα σερβίρεται σε χαρτόνια μιας χρήσης, που σαν άλλοι καμβάδες θα δέχονται τις γαστρονομικές πινελιές του σεφ.
Παρατραβηγμένο; Έτσι όμως θα γλιτώνουν το πλύσιμο των περίπου 5.000 πιάτων που χρειάζονται κάθε εβδομάδα.