Η βασίλισσα των θαλασσών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαινιάστηκε πριν από λίγο καιρό το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, ανεβάζοντας τον πήχη στην αγορά των εν πλω διακοπών, και δη των οικογενειακών.

Το μήκους 362 μέτρων «Symphony of the Seas» της Royal Caribbean Cruises είναι χωρισμένο σε «γειτονιές» διαφορετικού στυλ η καθεμία και διαθέτει 16 καταστρώματα, 2.774 καμπίνες, 22 εστιατόρια, 24 πισίνες και μια πληθώρα από άλλες ασυνήθιστες παροχές και ανέσεις.

Οι πολυτελείς σουίτες των 125 τ.μ. Ultimate Family Suites περιλαμβάνουν από τσουλήθρα και τοίχο αναρρίχησης μέχρι ιδιωτική αίθουσα προβολής με οθόνη 3D και τη δυνατότητα προσωπικού μπάτλερ.

Στο κομμάτι της διασκέδασης, το πλοίο έχει να επιδείξει από τσουλήθρα 46 μέτρων –την ψηλότερη σε πλοίο– και προσομοιωτές κυμάτων μέχρι θεάματα, όπως το μιούζικαλ του Μπροντγουέι «Hairspray». 

Έως τις 10 Νοεμβρίου, το «Symphony» θα έχει ως λιμάνι εκκίνησης τη Βαρκελώνη και θα προσεγγίζει την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την Εξ-αν-Προβάνς (μέσω Μασσαλίας), τη Ρώμη (μέσω Τσιβιταβέκια), την Πίζα και τη Φλωρεντία (μέσω Λα Σπέτσια) και τη Νάπολη.

royalcaribbean.com, navigator.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή