Στροφή στην τέχνη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στο μυαλό των περισσοτέρων η Ίμπιζα της Ισπανίας να είναι ταυτισμένη με τα ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι, καθώς φαίνεται όμως έχει επέλθει και εκεί ο κορεσμός.

Την άνοιξη που μας πέρασε, περίπου 500 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού, διαμαρτυρόμενοι για τον υπερτουρισμό.

Τώρα, ο όμιλος ξενοδοχείων Concept προσπαθεί να προσελκύσει έναν άλλο τύπο τουρίστα, λανσάροντας ένα ξενοδοχείο που παραπέμπει σε μουσείο σύγχρονης τέχνης.

Το Paradiso Ibiza Art Hotel απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες με καλλιτεχνικές ευαισθησίες όσο και σε εικαστικούς που θέλουν να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Η εικονιζόμενη Zero Suite, στο φουαγέ, προσφέρεται δωρεάν για ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα στον καλλιτέχνη που επιθυμεί να φιλοτεχνήσει τα έργα του ενώπιον των πελατών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επιπλέον δική του γκαλερί, βιβλιοθήκη τέχνης, ενώ σε όλα τα δωμάτιά του εκτίθεται η δουλειά ντόπιων δημιουργών.

paradisoibiza.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή